Početna strana  | Gimnazije  | Ekonomske  | Tehničke  | Medicinske  | Osnovne škole  
A  B  C Č Ć  D DŽ Р E  F  G  H  I  J  K  L LJ  M  N NJ  O  P  R  S Š  T  U  V  Z Ž  X 

Umjetnička Škola Osnovnog i Srednjeg Obrazovanja za Talente Andre Navara Podgorica

Share Pomozite i dodajte link za našu školu na Facebook!Pozdrav svima! Pronađite stare prijatelje, postavite pitanje, napišite nešto šaljivo iz srednjoškolskih dana, upišite svoje kontakt informacije:

Unesite poruku:


Pregledaj upise!Pronadite školu ili prijatelja:

Umjetnicka Škola Osnovnog I Srednjeg Obrazovanja Za Talente Andre Navara Podgorica


Podgorica
Informacija Nije Dostupna
081/612 800; 081/265 674 (fax)
Okrug: Ime: Umjetnicka škola osnovnog i srednjeg obrazovanja za talente Andre Navara Filename: Umjetnicka škola osnovnog i srednjeg obrazovanja za talente Andre Navara Podgorica, Telefon ili faks: , Ulicna adresa: Informacija Nije Dostupna Postanski Broj: Dodatni telefoni i email adrese: , , 081/612 800; 081/265 674 (fax), , , , ,
Crna Gora


Poruke

Zorica Radanovic
Upisano: 25.11.2008
Poruka: JU Umjetnička škola osnovnog i srednjeg muzičkog obrazovanja za talente \'Andre Navara\' - Podgorica

Škola \'Andre Navara\' je osnovana 1992. godine i ne samo da je uspjela da se održi nego je po uspjesima gudača u našoj Republici postala vodeća.

Osnivači Škole su prof. Aleksa Asanović (koji je dao na besplatno korištenje svoju porodičnu kuću, opremu, muzičke instrumente, nototeku i biblioteku), Vlada Republike Crne Gore i Ministarstvo prosvjete i nauke.

Ideja o osnivanju Škole nastala je iz potrebe Republike za najdeficitarnijim kadrom - gudačima (violine, viole, violončela, kontrabasi). Danas je pohađa 50 učenika uzrasta od 6 do 18 godina. Veliki broj bivših i sadašnjih učenika ove škole angažovan je u Sinfonijskom orkestru RTV CG.
Zorica Radanovic (zorasmora@yahoo.com) | Generacija: 99 |
Upisano: 09.08.2008
Sad živi u: Budva
Poruka: pozdravi generaciji, pozdrav talentima - marina i nikola molim vas javite se - nismo preko svijeta. bilo je nezaboravno.