Početna strana  | Gimnazije  | Ekonomske  | Tehničke  | Medicinske  | Osnovne škole  
A  B  C Č Ć  D DŽ Р E  F  G  H  I  J  K  L LJ  M  N NJ  O  P  R  S Š  T  U  V  Z Ž  X 

Srednja Škola Zlatar

Share Pomozite i dodajte link za našu školu na Facebook!Pozdrav svima! Pronađite stare prijatelje, postavite pitanje, napišite nešto šaljivo iz srednjoškolskih dana, upišite svoje kontakt informacije:

Unesite poruku:


Pregledaj upise!Pronadite školu ili prijatelja:

Srednja Škola Zlatar


Zlatar
Brace Radica 10
467-169
Okrug: Krapinsko-zagorska zupanija Ime: SREDNJA ŠKOLA ZLATAR Filename: SREDNJA-SKOLA-ZLATAR, Telefon ili faks: 02-189-501, Ulicna adresa: BRACE RADICA 10 Postanski Broj: 49250 Dodatni telefoni i email adrese: 467-169, 500-131, 467-169, 500-131, Podaci nisu dostupni, 467-169, sszlatar@kr.htnet.hr, Podaci nisu dostupni
Hrvatska


Poruke

Pavić Anamarija (anamarijapavic@yahoo.com) | Razred: VIII | Generacija: 1995 |
Upisano: 20.06.2009
Prijatelji/Kolege: Sagadin Ana-Marija, Karin Andrea, Ladan Andrea, Petač Anita
Sad živi u: Ðurdenovac
Poruka: BODOVNI PRAG - Pitanje - Molim vas recite mi koji je bodovni prag ove škole.
Sandra Ivkovic Matos (sandraivkovicmatos@yahoo.com) | Razred: IV | Generacija: 99/00 |
Upisano: 19.03.2008
Sad živi u: Zagreb, Hrvaska
Poruka: Zlatarska srednja škola postoji kao gimnazija od 1991. god. Naknadno je dobila program upravnih referenata i program tehničara PT prometa te započinje raditi kao samostalna ustanova. Godine 2003. uveden je program tehničara za računalstvo. Dan SŠ Zlatar je 27. travnja. Ravnatelj škole je prof. Stjepan Škof, a prva ravnateljica bila je prof. Jasna Mlakar. Srednja škola Zlatar radi u novom prostoru u trokatnoj zgradi. Za organizaciju nastave raspolažemo s 8 klasičnih učionica, 7 specijaliziranih (daktilokabinet, mehanografski praktikum, informatički kabineti, laboratorij za elektrotehniku, praktikum radioničkih vježbi i laboratorij za el. teh. sklopove i automatiku) te prilagođenom dvoranom za tjelesnu i zdravstvenu kulturu s najnužnijom opremom. Raspolažemo i s višenamjenskim prostorom, prostorom za dežurnog učenika, prostorom za konzultacije s roditeljima, knjižnicom, profesorskim kabinetima, upravnim i administrativnim prostorijama, prostorijom za domare i spremačice te ostalim uobičajenim i neizbježnim školskim prostorom. Srednju školu Zlatar čine 4 programa: OPĆA GIMNAZIJA, UPRAVNI REFERENT, TEHNIČAR ZA RAČUNAL-STVO i TEHNIČAR ZA LOGISTIKU I ŠPEDICIJU. Tehničari za logistiku i špediciju upisuju se sljedeće školske godine umjesto dosadašnjih tehničara PT prometa. U školskoj godini 2005./2006. škola je proslavila i dvije obljetnice: 15 godina postojanja Srednje škole Zlatar te 10 godina od samostalnosti, budući da je u prvim godinama djelovala u sklopu Srednje škole Konjščina.