Početna strana  | Gimnazije  | Ekonomske  | Tehničke  | Medicinske  | Osnovne škole  
A  B  C Č Ć  D DŽ Р E  F  G  H  I  J  K  L LJ  M  N NJ  O  P  R  S Š  T  U  V  Z Ž  X 

Srednja Škola Ivana Meštrovića Drniš

Share Pomozite i dodajte link za našu školu na Facebook!Pozdrav svima! Pronađite stare prijatelje, postavite pitanje, napišite nešto šaljivo iz srednjoškolskih dana, upišite svoje kontakt informacije:

Unesite poruku:


Pregledaj upise!Pronadite školu ili prijatelja:

Srednja Škola Ivana Meštrovica Drniš


Drniš
Poljana 1
886-114
Okrug: Sibensko-kninska zupanija Ime: SREDNJA ŠKOLA IVANA MEŠTROVICA DRNIŠ Filename: SREDNJA-SKOLA-IVANA-MESTROVICA-DRNIS, Telefon ili faks: 15-017-501, Ulicna adresa: POLJANA 1 Postanski Broj: 22320 Dodatni telefoni i email adrese: Podaci nisu dostupni, 886-933, 886-114, 886-933, Podaci nisu dostupni, 886-933, ss-im-drnis@si.htnet.hr, ss-drnis-501@skole.htnet.hr
Hrvatska


Poruke

IV (jasnavukasin@hotmail.com) | Generacija: 80 |
Upisano: 14.10.2009
Prijatelji/Kolege: marko lovric marija borjsn milena janjic itd
Sad živi u: kanada
Poruka: poseban pozdrav za ivana buric povijest
Sanja
Upisano: 08.07.2009
Poruka: Iz Slobodne Dalmacije: Nikad manji broj učenika nije upisan u 1. razrede Srednje škole Ivan Meštrović u Drnišu. Niti jedno od usmjerenja nije popunilo kvotu od dvadeset i vetiri učenika po razredu. U prvom upisnom krugu samo 19 učenika upisalo je gimnaziju, 12 elektrotehničku, te 8 ekonomsku školu. Stanje je slično i u jedinom mješovitom obrtničkom usmjerenju, gdje su upisana samo dva bravara, 4 prodavača te 5 elektroinstalatera. - Stanje je tesko, sveukupno 50 novih srednjoškolaca. Od Ministarstva ćemo tražiti odobrenje za odjeljenja koja imaju manje od 20 učenika. Očekujem da će se popuniti samo gimnazija, jer će se bodovni prag za drugi rok spustiti, a nekoliko učenika je na listi čekanja. Uza sve to, jedno je odjeljenje manje nego prošle godine, i to poljoprivredni gospodarstvenik za kojeg ove godine nije nikako bilo interesa - kazao je Ivan Zeljko, ravnatelj škole . Istovremeno, osmi razred drniške osnovne škole završilo je osamdeset osam učenika, što je također malo, no činjenica je da je čak njih cetrdesetak posto školovanje odlučilo nastaviti u srednjim školama Šibenika, Knina ili Splita, a ne u Drnišu. - Nije mi jasno je li to zbog nekih usmjerenja koja u Drnišu nemamo, poput frizera ili medicinske škole , zbog loših autobusnih linija ili nečeg trećeg. Zato imam namjeru provjeriti koje su škole ti učenici upisali. Naime, ako su upisali smjerove koje imamo u Drnišu, u zabludi su ako misle da su te škole dosta kvalitetnije u okolnim gradovima. Također u sedmome mjesecu imam namjeru obaviti i ankete među osmašima koje smjerove žele u srednjoj školi, te ujedno organizirati savjetovanje s drniškim gospodarstvenicima i gradskom vlasti da vidimo kako i sto dalje, jer ako učenici nastave odlaziti, djelovanje Srednjoškolskog centra postati će sasvim upitno - kaže Zeljko. Trend opadanja broja učenika koji pohađaju drnišku srednju školu nije nov, i nastavlja se iz godine u godinu. Naglasiti, ipak, treba da su na red za upise u 1. razrede Srednjoškolskog centra došle generacije učenika rođene u Domovinskom ratu, u progonstvu 1994. i 1995. godine, te da će već sljedećih godina puno više djece završavati osnovnu školu pa samim time i upisivati srednju.
Ostrugnjaj Laro (laroostrugnjaj@yahoo.com) | Razred: VIII | Generacija: 1995 |
Upisano: 20.06.2009
Prijatelji/Kolege: Janiška Leon, Šoufek Lucia, Pelicarić Luka, Šutalo Luka
Sad živi u: Sinj
Poruka: BODOVNI PRAG - Pitanje - Molim vas recite mi koji je bodovni prag ove škole.
vesna krickic (vschally@yahoo.com) | Razred: IV/a | Generacija: 79/80 |
Upisano: 02.09.2008
Sad živi u: Island,Reykjavik
Poruka: imali netko od kemicara da se javi?Bilo bi mi jako drago. Pozdrav svim kemicarima