Početna strana  | Gimnazije  | Ekonomske  | Tehničke  | Medicinske  | Osnovne škole  
A  B  C Č Ć  D DŽ Р E  F  G  H  I  J  K  L LJ  M  N NJ  O  P  R  S Š  T  U  V  Z Ž  X 

Poljoprivredno Mašinska Škola Kula

Share Pomozite i dodajte link za našu školu na Facebook!Pozdrav svima! Pronađite stare prijatelje, postavite pitanje, napišite nešto šaljivo iz srednjoškolskih dana, upišite svoje kontakt informacije:

Unesite poruku:


Pregledaj upise!Pronadite školu ili prijatelja:

Poljoprivredno Mašinska Škola Kula


Kula
Informacija Nije Dostupna
Informacija Nije Dostupna
Okrug: Ime: Poljoprivredno mašinska škola Filename: Poljoprivredno mašinska škola Kula , Telefon ili faks: , Ulicna adresa: Informacija Nije Dostupna Postanski Broj: Dodatni telefoni i email adrese: , , Informacija Nije Dostupna, , , , ,
Srbija


Poruke

Maida
Upisano: 03.06.2008
Poruka: Skola - pozdarv svima koji me znaju!
Maida
Upisano: 03.06.2008
Poruka: Skola Rules
Maida
Upisano: 27.05.2008
Poruka: Škola je osnovana 1923. godine Upravno zanatsko - trgovačka škola u Crvenki, od strane Kraljevine Srba, Hrvata i Slovenaca sa odeljenjima na srpskom i nemačkom jeziku. Od tada je neprekidno menjala nazive i zanate koji su se u njoj izučavali. Od 1936. godine radi kao Stručno produžna škola, od 1944. kao Zanatska škola, zatim kao Stručna škola u industriji i zanatstvu, Škola učenika u privredi, Škola za opšte obrazovanje radnika, te Školski centar za obrazovanje KV i VK radnika metalske i elektro struke. Učenici su se obučavali za brojne zanate: obućare, mlinare, mašinbravare, trgovce, pekare, molere, kovače, bravare, strugare, livce, glodače, automehaničare, limare, vodoinstalatere itd... 1975. godine formira se Zajednička srednja škola. Poljoprivredna Škola osnovana je 1987. godine, ubrzo menja naziv u Srednju školu poljoprivredno - prehrambene struke sa obrazovnim profilima: proizvođač industrijskih poslastica, proizvođač konditorskih proizvoda, rukovalac poljoprivrednih mašina, ratar, povrtar, poljoprivredni tehničar, proizvođač prehrambenih proizvoda, prehrambeni tehničar, poljoprivredni proizvođač. Odeljenja mašinske struke otvorena su 1995. godine, a od 1999. godine škola nosi današnji naziv \"Poljoprivredno - mašinska\" škola Škola ima bogatu tradiciju jer su u njoj stekle obrazovanje mnoge generacije.