Početna strana  | Gimnazije  | Ekonomske  | Tehničke  | Medicinske  | Osnovne škole  
A  B  C Č Ć  D DŽ Р E  F  G  H  I  J  K  L LJ  M  N NJ  O  P  R  S Š  T  U  V  Z Ž  X 

Osnovna Škola Antun Klasinc Lasinja

Share Pomozite i dodajte link za našu školu na Facebook!Pozdrav svima! Pronađite stare prijatelje, postavite pitanje, napišite nešto šaljivo iz srednjoškolskih dana, upišite svoje kontakt informacije:

Unesite poruku:


Pregledaj upise!Pronadite školu ili prijatelja:

Osnovna Škola Antun Klasinc Lasinja
Trg Hrvatskih Branitelja 11, 47206, Lasinja
Telefon/Email:
Tajništvo: 047 884-088, Javni Email: os.lasinja@ka.t-com.hr
MZOS KOD/SIFRA: 04-201-001


Poruke

Anita
Upisano: 13.11.2009
Poruka: Osnovna škola «Antun Klasinc» djeluje od 1997. godine.
Izgrađena je 1991. godine, opremljena namještajem i ostalom opremom te predana učiteljima i učenicima na korištenje. Međutim, osujećena ratnim zbivanjima i razaranjem, svoje prve učenike primila je tek 08. rujna 1997. Susjedna osnovna škola «Vladimira Nazora, Pisarovina» nesebično je udomila učitelje i učenike prognanike iz Lasinje u vrijeme rata, ali i kasnije kada je prijelaz preko rijeke Kupe pontonom bio iznimno opasan pa su neki učenici iz prognaničkog naselja u Pisarovini nastavili školovanje tamo.

U procesu razdruživanja od osnovne škole «Heroj Mraović-Simić, Bović» ustrojili smo nastavni proces koji se odvija u osam čistih razrednih odjela koji rade u prvoj – jutarnjoj smjeni sa statusom samostalne škole. Područnih odjela nema jer je bivša područna škola «Desni Štefanki» izgorjela u ratnom vihoru. Učiteljica i učenici te škole pohađaju i izvode nastavu u OŠ»Antuna Klasinca» u Lasinji i za njih je organiziran školski prijevoz.

Dan škole obilježava se na dan Sv. Antuna.