Početna strana  | Gimnazije  | Ekonomske  | Tehničke  | Medicinske  | Osnovne škole  
A  B  C Č Ć  D DŽ Р E  F  G  H  I  J  K  L LJ  M  N NJ  O  P  R  S Š  T  U  V  Z Ž  X 

Medicinska Škola Dubrovnik

Share Pomozite i dodajte link za našu školu na Facebook!Pozdrav svima! Pronađite stare prijatelje, postavite pitanje, napišite nešto šaljivo iz srednjoškolskih dana, upišite svoje kontakt informacije:

Unesite poruku:


Pregledaj upise!Pronadite školu ili prijatelja:

Medicinska Škola Dubrovnik


Dubrovnik
Baltazara Bogišica 1O
412-460
Okrug: Dubrovacko-neretvanska zupanija Ime: MEDICINSKA ŠKOLA DUBROVNIK Filename: MEDICINSKA-SKOLA-DUBROVNIK, Telefon ili faks: 19-018-506, Ulicna adresa: BALTAZARA BOGIŠICA 1O Postanski Broj: 20000 Dodatni telefoni i email adrese: Podaci nisu dostupni, 420-504, 412-460, 420-504, Podaci nisu dostupni, 412-460, medskdu@pop.htnet.hr, medicinska-skola-dubrovnik@du.htnet.hr
Hrvatska


Poruke

Marina Mišić | Generacija: 95/96 |
Upisano: 23.10.2009
Prijatelji/Kolege: kristić
Sad živi u: zagreb
Poruka: Ne sjećam se ni jedne osobe iz razreda ili nekih profića jer sam bila samo jedanu godinu tamo
Predovan Nikola (nikolapredovan@yahoo.com) | Razred: VIII | Generacija: 1995 |
Upisano: 20.06.2009
Prijatelji/Kolege: Nikoliš Nikolina, Kunjašić Nikolina, Hamzić Pamela, Friščić Paula-Klara
Sad živi u: Pakrac
Poruka: BODOVNI PRAG - Pitanje - Molim vas recite mi koji je bodovni prag ove škole.
Mira, Ivana i Sara
Upisano: 07.01.2009
Poruka: Mnogo je učenica došlo u našu školu iz drugih gradova. Veliki broj njih sada živi u Ženskom učeničkom domu Svete Marije Krucifikse. Evo što su one napisale o svome novom domu.....

Život u učeničkom domu

Mi stanujemo u sv.Marije Krucifikse. Želimo vam dočarati život sa svojim vršnjacima izvan svoje obitelji. U domu nas ima oko 70-ak i osjećamo se kao kod svoje kuće .Odgajatelji se brinu o školi, našim izlascima…Pružaju nam ljubav i toplinu koja nam je potrebna. Pružaju nam sve u domu, razne aktivnost, idemo na duhovne obnove u razne gradove svake godine.Sklapamo prijateljstva koja bi mogla potrajati i nakon izlaska iz doma i škole.

Što se tiće nove sredine, u početku nam je bilo teško priviknuti se na život u novom gradu, među novim ljudima, daleko od svojih prijatelja, od svoje obitelji. Najteže nam je palo što smo daleko od svoje obitelji i prijatelja, sada nam je puno lakše jer smo zreliji i tu smo već 3 godine, pa smo se privikle. Iako mnogi kritiziraju naš dom,jer se ipak radi o domu gdje su časne glavne, moramo vam reći da to nije tako strašno jer nam je dom na velikom nivou i proglašen je najurednijim u hrvatskoj.

Dosta cura nakon srednje škole ide na fakultete, i to govori puno o našem domu u kojem vlada rad, red i disciplina. Maturantice u domu dobivaju veliki, dirljivi, emocionalni oproštaj, gdje bude puno suza, jer im se teško rastati od odgajatelja i ostalih učenica u domu nakon 4 godine. Pozivamo vas na jedan dan u našem domu da se uvjerite u to.

Mira,Ivana,Sara------3.b
Nina Buzuk | Generacija: 94 |
Upisano: 01.07.2008
Sad živi u: Rimini, Italija
Poruka: rado se sjecam tih dana. pozdrav. nina...