Početna strana  | Gimnazije  | Ekonomske  | Tehničke  | Medicinske  | Osnovne škole  
A  B  C Č Ć  D DŽ Р E  F  G  H  I  J  K  L LJ  M  N NJ  O  P  R  S Š  T  U  V  Z Ž  X 

Gimnazija Karlovac

Share Pomozite i dodajte link za našu školu na Facebook!Pozdrav svima! Pronađite stare prijatelje, postavite pitanje, napišite nešto šaljivo iz srednjoškolskih dana, upišite svoje kontakt informacije:

Unesite poruku:


Pregledaj upise!Pronadite školu ili prijatelja:

Gimnazija Karlovac


Karlovac
Rakovac 4
654-130
Okrug: Karlovacka zupanija Ime: GIMNAZIJA KARLOVAC Filename: GIMNAZIJA-KARLOVAC, Telefon ili faks: 04-034-501, Ulicna adresa: RAKOVAC 4 Postanski Broj: 47000 Dodatni telefoni i email adrese: Podaci nisu dostupni, 654-132, 654-130, 654-132, Podaci nisu dostupni, 654-130, kontakt@gimnazija-karlovac.hr, Podaci nisu dostupni
Hrvatska


Poruke

Cro Top 25
Upisano: 07.08.2009
Poruka: Gimnazija Karlovac Rakovac 4, Karlovac Broj ucenika: 678 Broj nastavnika: 55 Poznati ucenici: Nikola Tesla, Antun i Stjepan Radic, braca Mirko i Stjepan Seljan, pjesnici Ivan Goran Kovacic i Slavko Mihalic, glumci Zrinka Cvitešic i Robert Plemic, voditeljica Danijela Trbovic. - Jutarnji list je uvrstio skolu u grupu od dvadeset i pet najboljih hrvatskih srednjih skola za skolsku godinu 2009/2010. Skola je rangirana kao broj deset.
Janković Antun (antunjankovic@yahoo.com) | Razred: VIII | Generacija: 1995 |
Upisano: 20.06.2009
Prijatelji/Kolege: Blažanović Antun, Škrinjar Ariana, Omerović Azra, Šuvar Bernarda
Sad živi u: Konjšcina
Poruka: BODOVNI PRAG - Pitanje - Molim vas recite mi koji je bodovni prag ove škole.
Igor Duje (igordujehockey@yahoo.com) | Generacija: 94/95 |
Upisano: 22.09.2008
Sad živi u: split
Poruka: pozdravi svima
Sandra Ivkovic Matos (sandraivkovicmatos@yahoo.com) | Razred: IV | Generacija: 99/00 |
Upisano: 21.03.2008
Sad živi u: Zagreb, Hrvaska
Poruka: Ove su riječi najbolji odraz ožiljka što ga je Domovinski rat ostavio na zidinama našeg grada, na svim građanima Karlovca, a ipak, najdublje na dušama mladih srednjoškolaca. Kolovoz '95. donio je ''Oluju'' a ona pak nezamijenjiv uvod u 230. obljetnicu Gimnazije. Oslobođeni straha krenuli smo dalje, a u naš rad ponovno smo unijeli dobri stari entuzijazam. Sa zgrade naše škole izbrisani su ožiljci rata, a osim na obnovi eksterijera, neumorno se radilo na uređenju unutrašnjosti škole. Danas, 6 godina kasnije, škola ima novo ruho, hodnici su oživjeli, a sjećanja na rat danas su samo ružne uspomene. Mnogo je toga učinjeno, ali puno toga još uvijek čeka svoj red. Što se tiče natjecanja, susreta i smotri, tu nikada nismo stali. Karlovački gimnazijalci neumorno nižu uspjehe u nizu izvannastavnih aktivnosti sa jezično-izražajnog i prirodoslovno-matematičkog područja, a zidine naše škole skrivaju i brojne talentirane športaše i športašice. Na školi djeluju i razne grupe i sekcije, kao npr. foto-sekcija, školski zbor, video-družina, novinarska grupa, a posebno smo ponosni i na ponovno pokrenuti školski časopis, Zoru. Danas budući učenici karlovačke Gimnazije mogu birati između tri smjera; općeg, jezičnog i prirodoslovno - matematičkog. Naša zbornica broji 52 profesora, a na školi su zaposlena i 2 administrativna djelatnika te 6 članova pomoćnog osoblja. Preko 760 učenika svakoga dana prolazi hodnicima naše karlovačke Gimnazije.